Welkom!

Beste voetbalsters en voetballers,

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt op het sportcomplex van S.V. Lopik alweer de vijftiende editie van het Lopikerwaard Jeugdtoernooi plaats. Dit traditionele én altijd gezellige evenement, waaraan alle jeugdleden van S.V. Lopik, VV Benschop, SPV’81 en VV Cabauw deelnemen, is inmiddels een begrip in de gemeente Lopik geworden.

Doel van het Lopikerwaard Jeugdtoernooi is de jeugd uit de vier kernen van de gemeente Lopik met elkaar te laten voetballen. Door de indeling in verschillende districten lukt dit in competitieverband niet altijd. Bovendien is het toernooi een mooie afsluiting van het voetbalseizoen. Wij gaan ervan uit dat alle teams ook dit jaar weer op een sportieve wijze gaan strijden om de eerste plaats in hun poule.

Om het toernooi goed te kunnen laten verlopen zijn wij afhankelijk van vele vrijwilligers, die belangeloos hun medewerking verlenen. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer vele vrijwilligers bereid gevonden om een steentje bij te dragen. Wij bedanken ze daarvoor nu alvast heel hartelijk! Uiteraard gaat onze dank ook uit naar alle sponsoren. Zij zorgen met hun financiële bijdrage ervoor dat dit jeugdvoetbaltoernooi mogelijk kan worden gemaakt. .

Wij wensen iedereen een sportief en vooral gezellig toernooi toe!

NB: S.V. Lopik heeft onlangs de eerste stap gezet naar een rookvrij sportcomplex. Dit betekent dat tot 15:00 uur het gehele complex rookvrij is. Na dit tijdstip verzoeken wij de rokers alleen op het terras naast de kantine te roken.

Hartelijke groet!

Organisatieteam S.V. Lopik